Skänk mat & kläder

Kläder och textilier

Vi kan ta emot kläder, skor, sänglinne, handdukar, filtar, täcken, kuddar, liggunderlag och sovsäckar Det går bra att lämna in kläder till vårt huvudförråd i Kloster församlingshem, Östra Storgatan 13, källarnedgången, med inlämningstider måndag, onsdag och fredag kl. 12-16. Det går även bra att lämna in kläder alla dagar efter kl. 17 direkt till personal vid Härbärget i Annexet, Smörparken. Vi sorterar alla skänkta kläder utifrån våra verksamheters behov. Det som inte matchar våra gästers behov skänker vi vidare till Stadsmissionens Second Hand i Retuna.

Mat

Gäller gåvan mat vänligen ring oss för överenskommelse av transport och mottagande för att säkerställa att maten kan tas emot och hanteras enligt Livsmedelverkets rekommendationer. Matgåvor kan lämnas efter kl. 17 till personal på Härbärget, Annexet, Smörparken. För matgåvor dagtid vänligen ring Carolina Bäck tfn 016-403 36 86.

Möbler och husgeråd

Vi får ofta frågan om vi kan ta emot enstaka möbler eller hela bohag. Vi har dessvärre inget större förråd att tillgå för förvaring av skrymmande möbler och större mängder av husgeråd. Vi har däremot ett nära och bra samarbete med Stockholm Stadsmission Second hand i Retuna dit vi rekommenderar er att vända er. Se mer information HÄR.

Nyheter

Debattartikel om kvinnors utsatthet

Debattartikel om kvinnors utsatthet som publicerades i Eskilstuna-Kuriren den 31 oktober 2017

Läs mer

Livsberättargrupp 15/11

Vill du dela din livsberättelse och lyssna till andras? Hopp, sammanhang och mening, det är vad Stadsmissionens Livsberättargrupper vill ge sina äldre [...]

Läs mer

Sveriges stadsmissioner i Dagens Arena

Lotta Säfström, ordförande i Sveriges Stadsmissioner, efterfrågar en nationell kartläggning av fattigdomen. Läs debattartikeln i Dagens Arena

Läs mer

Glädjerik dag för barnen

Eskilstuna stadsmission ordnar under sommaren ett antal aktiviteter för barn. Läs om vår dag på Parken Zoo på Eskilstuna Kurirens hemsida.

Läs mer
Fler nyheter