Jobba hos oss

 

Timvikarier till Härbärget och anslutande Dagverksamhet i Annexet (dag, kväll och natt)

Vi söker nu timvikarier till vårt Härbärge samt Dagverksamhet med krav på att kunna arbeta på vikariat under sommaren. Vidare ska du kunna ta extra pass vid behov.
Schemat rullar på dag/kväll/natt i ett team av 4 medarbetare.
Erfarenhet av målgruppen (psykisk ohälsa, missbruk och annan social utsatthet) krävs, utbildning är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare arbetslivserfarenhet. Vi arbetar utifrån lågaffektivt bemötande för att minimera förekomsten av hot och våld i verksamheten.

Vi arbetar med social utsatthet där vårt uppdrag är att verka för ett ökat innanförskap i samhället för den enskilda individen. För att nå detta arbetar vi med att den enskilde ska vara delaktig i likväl verksamhetens innehåll som sina egna personliga mål. På Härbärget erbjuder vi stöd och hjälp med basbehov såsom, dusch, tvätt, kvällsmål och en trygg sovplats.
I den öppna Dagverksamheten möter och lotsar vi våra deltagare vidare i samhället utifrån tre fokusområden: hälsa, sysselsättning och ekonomi.
Intervjuer sker löpande.

 

Tillträde: Omgående
Introduktionspass och efterföljande timvikariat vid behov. Vikariat sommar (juni, juli, augusti), utifrån schema omfattande 40-100% tjänst.
Individuell lönesättning tillämpas.

Har du vad som krävs är du varmt välkommen att skicka CV och personligt brev till: carola.blomqvist@eskilstunastadsmission.se
(Vi kommer endast kontakta dem som är aktuella för intervju. Har du inte hört något senast den 22 mars har vi denna gång gått vidare med andra kandidater.)

 

Timvikarier till Matlaget (dagtid, vid behov, ej schema)

Vi söker dig som studerar, arbetar natt eller är en pigg pensionär som söker en dagsysselsättning som bidrar till att göra gott för andra människor och vår gemensamma miljö. Vi behöver personer som finns tillgängliga dagtid, med kort varsel, när personal drabbas av sjukdom eller ansöker om ledighet. Vår verksamhet behöver rulla, då många människor i stor utsatthet är i behov av vårt stöd.
I Matlaget arbetar vi med redistribution av funktionellt matsvinn till förmån för ekonomiskt utsatta människor. Vi jobbar med livsmedelshantering, transport och sortering för att ta till vara livsmedel, som är fullt tjänliga men tagits bort ur sortimentet p.g.a. kort datum eller felmärkningar, från flera olika butiker i Eskilstuna. Dessa livsmedel sorterar och fördelar vi för utdelning till ca 70 medlemshushåll varje vecka. Vi har tydliga rutiner som vi arbetar utifrån för att säkerställa en god arbetsmiljö, spårbarhet och säker kylkedja. Dessutom möter vi många människor i olika former av utsatthet och erbjuder stöd i samband med matkasseutdelningen. I vårt möte förmedlar vi vår tro på varje människas unika värde och möjlighet till växande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare arbetslivserfarenhet.

 

God fysik och B-körkort krävs för tjänsten.
Tillträde: Omgående. Introduktionspass och timvikarie vid behov.
Individuell lönesättning tillämpas.

Har du vad som krävs är du varmt välkommen att skicka CV och personligt brev till carolina.back@eskilstunastadsmission.se
(Vi kommer endast kontakta dem som är aktuella för intervju. Har du inte hört något senast den 22 mars har vi denna gång gått vidare med andra kandidater.)

 

 

Nyheter

Digitala verktyg ska hjälpa donerad mat att komma till bättre nytta

“En tredjedel av all mat som produceras kommer aldrig att användas. Många livsmedelsföretag vill vara en del i att ta vara på mat som blivit över och [...]

Läs mer

Eskilstuna Stadsmission startar dagverksamhet

P4 gör ett reportage om Eskilstuna Stadsmissions dagverksamhet Lyssna på inslaget i P4 om vår nya dagverksamhet. Läs mer om dagverksamheten här.    

Läs mer

Fattigdomsrapporten 2018

Sveriges stadsmissioner publicerar för fjärde året i rad Fattigdomsrapporten. Läs rapporten här.

Läs mer

Effektrapport 2017

Läs vår effektrapport för 2017 här.

Läs mer
Fler nyheter